Menu
Your Cart

Všetky produkty

DIGITÁLNY
Digitálna učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený preh..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Cieľom digitálnej učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristi..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem..
24,00€
Bez DPH:20,00€
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2019/10421:15-A1001 Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich..
24,00€
Bez DPH:21,82€
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2017/2497:39-640A Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii p..
24,00€
Bez DPH:21,82€
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8985:9-A2201 Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých ..
24,00€
Bez DPH:21,82€
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive človeka, základných živinách a o ich zastúpení v potravinách. V ďalších tematických celkoch sú spracované informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informá..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časťKlasickú tlačenú učebnicu SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časťKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou...
36,00€
Bez DPH:30,00€
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Digitálna učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné olejnaté semená, o ich použití a význame v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej zn..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Digitálna poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj ..
24,00€
Bez DPH:20,00€
DIGITÁLNY
Balík obsahuje:Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁRKlasickú tlačenú učebnicu SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁRKombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje..
36,00€
Bez DPH:30,00€
Zobrazenie 1 až 12 z 30 (3 stránok)