Menu
Your Cart

DIGI TECHNOLÓGIA 2 KUCHÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR.

DIGI TECHNOLÓGIA 2 KUCHÁR
DIGI TECHNOLÓGIA 2 KUCHÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 987-80-8280-401-3


Cieľom digitálnej učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.



  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autori:

Ing. Karol Gara 

Ing. Daniela Máziková 

Jaroslava Gogová 

Ing. Ľudmila Verčimáková 

Ján Motola 

Ing. Alena Brandšteterová

  • Technologický postup prípravy bezmäsitých jedál
  • Technologický postup prípravy jednoduchých múčnych jedál a múčnikov
  • Technologický postup prípravy jedál z hovädzieho mäsa
  • Technologický postup prípravy jedál z teľacieho mäsa
  • Technologický postup prípravy jedál z bravčového mäsa
  • Technologický postup prípravy jedál z baranieho mäsa
  • Technologický postup prípravy jedál z mäsa ostatných jatočných zvierat
  • Technologický postup prípravy jedál z mletého mäsa