Menu
Your Cart

DIGI TECHNOLÓGIA 3 KUCHÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru KUCHÁR.

DIGI TECHNOLÓGIA 3 KUCHÁR
DIGI TECHNOLÓGIA 3 KUCHÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru KUCHÁR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-402-0


Digitálna učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autori:

Ing. Karol Gara 

Ing. Daniela Máziková 

Jaroslava Gogová 

Ing. Ľudmila Verčimáková 

Ján Motola 

Ing. Alena Brandšteterová

  • Príprava jedál z rýb, sladkovodných živočíchov a plodov mora
  • Príprava jedál z hydiny
  • Príprava jedál zo zveriny
  • Príprava jedál studenej kuchyne
  • Príprava jedál na objednávku
  • Reštauračné múčniky a cukrárske výrobky
  • Medzinárodná gastronómia
  • Príprava diétnych jedál a princípy diferencovanej stravy a vegetariánstva