Menu
Your Cart

DIGI TECHNOLÓGIA 1 KUCHÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru KUCHÁR.

DIGI TECHNOLÓGIA 1 KUCHÁR
DIGI TECHNOLÓGIA 1 KUCHÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru KUCHÁR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-400-6


Digitálna učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autori:

Ing. Karol Gara 

Ing. Daniela Máziková 

Jaroslava Gogová 

Ing. Ľudmila Verčimáková 

Ján Motola 

Ing. Alena Brandšteterová

  • BOZP
  • Hygienické požiadavky pri príprave pokrmov
  • Pracovné činnosti vo výrobných strediskách
  • Predbežná úprava potravín
  • Základné tepelné úpravy potravín
  • Normovanie a kalkulácia teplých jedál
  • Polievky
  • Prílohy a doplnky k jedlám
  • Omáčky