DIGI SUROVINY 1. PEKÁR, 2. časť
DIGITÁLNY
ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť.
![DIGI SUROVINY 1. PEKÁR, 2. časť DIGI SUROVINY 1. PEKÁR, 2. časť](https://www.expolpedagogika.sk/image/cache/catalog/obalky_2022/digi_produkty/digi-suroviny-pekar-1-2-cast-expol-550x550h.png)
DIGI SUROVINY 1. PEKÁR, 2. časť
DIGITÁLNY
ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-811-8
Nájdete aj v balíkoch:
Digitálna učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
- Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• Múka
• Hodnotenie kvality múky
• Skladovanie múky
• Kypriace prostriedky