Menu
Your Cart

DIGI SUROVINY 2 PEKÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.

DIGI SUROVINY 2 PEKÁR
DIGI SUROVINY 2 PEKÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-350-4

Nájdete aj v balíkoch:


Digitálna poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

  • Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
  • Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
  • Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
  • Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Gabriela Sládečková

• Cukor a iné sladidlá

• Mlieko a mliečne výrobky

• Voda

• Soľ

• Zlepšujúce prípravky