SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 2. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR – 2. časť
SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR, 2. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR – 2. časť
24,00€
Bez DPH: 21,82€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8091-436-3
Nájdete aj v balíkoch:
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8977:18-A2201
Učebnica prináša informácie o vlastnostiach, zložení, výrobe, skladovaní, ako aj o použití surovín v cukrárskej výrobe. Okrem základného učiva obsahuje zaujímavosti z oblasti potravinárstva, výživy, výživy, vlastností surovín, námety na samostatnú prácu, úlohy na opakovanie, slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice SUROVINY – učebný odbor CUKRÁR pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
- Učivo rozpracované v učebniciach nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.
- Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.
Ďalšie informácie | |
Počet strán | 88 |
Formát | A4 |
Jazyk | slovenský |
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
• Škrob
• Vajcia
• Mlieko a výrobky z mlieka
• Tuky