DIGI TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR
DIGITÁLNY
ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR.
![DIGI TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR DIGI TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR](https://www.expolpedagogika.sk/image/cache/catalog/obalky_2022/digi_produkty/3D-DIGI-Technologia-cukrar-1-expol-550x550h.png)
DIGI TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR
DIGITÁLNY
ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR.
24,00€
Bez DPH: 20,00€
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-073-2
Nájdete aj v balíkoch:
Digitálna učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.
Obsahovo na seba učebnice DIGI TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
- História cukrárenskej a cukrovinkárskej výroby
- Prepočty surovinových noriem
- Úprava cukru varením
- Cukrárske náplne a cukrárske krémy
- Polevy
- Tuhé tukové cestá
- Čajové a parížske pečivo
- Odpaľované cesto