Menu
Your Cart

DIGI TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR.

DIGI TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR
DIGI TECHNOLÓGIA 1 CUKRÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-073-2

Nájdete aj v balíkoch:


Digitálna učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.

Obsahovo na seba učebnice DIGI TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Gabriela Sládečková

  • História cukrárenskej a cukrovinkárskej výroby
  • Prepočty surovinových noriem
  • Úprava cukru varením
  • Cukrárske náplne a cukrárske krémy
  • Polevy
  • Tuhé tukové cestá
  • Čajové a parížske pečivo
  • Odpaľované cesto