Menu
Your Cart

DIGI SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR.

DIGI SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR
DIGI SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade


Digitálna učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím surovín v cukrárskej výrobe. V jednotlivých kapitolách sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao, čokoláda, pochutiny (káva, čaj, koreniny, arómy, ocot) a rôsolotvorné látky.

  • Obsahovo učebnica prináša učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
  • Učivo rozpracované v učebnici nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.
  • Okrem teórie prináša aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.



  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Počet strán 88
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Gabriela Dubová

• Ovocie a ovocné výrobky

• Orechy, olejniny a strukoviny

• Kakao a čokoláda

• Pochutiny

• Rôsolotvorné látky