DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 3 PEKÁR
Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
 
                    Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte DIGITÁLNU UČEBNICU TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.
- Dostupnosť: Na sklade
Pre pridanie produktu do košíka sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.

Balík obsahuje:
- Ročný prístup do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
- Klasickú tlačenú učebnicu TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces. 
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.

UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
| Ďalšie informácie | |
| Formát | digitálna + tlačená učebnica | 
| Typ produktu | RAABE DIGITAL + učebnica | 
| Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie pracovnej učebnice + tlačená pracovná učebnica | 
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
Jemné pečivo z lístkového cesta
Jemné pečivo z chemicky kypreného cesta
Jemné pečivo zo šľahaných hmôt
Ostatné pekárske výrobky
Pekárske náplne a polevy
Prevádzková kontrola
Skladovanie a expedícia
Výrobno-technická evidencia
Predaj pekárskych výrobkov
 
          
 
            
            
           
            
            
           
            
            
           
            
            
          