Menu
Your Cart

DIGI TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR, 2. časť

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť.

DIGI TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR, 2. časť
DIGI TECHNOLÓGIA 1 PEKÁR, 2. časť
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-168-5


Súčasťou digitálnej učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.

Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Gabriela Dubová

  • Kyprenie pšeničných ciest
  • Výroba a zrenie pšeničných ciest
  • Delenie a tvarovanie pšeničných ciest
  • Dokysnutie vytvarovaných cestových kusov
  • Úprava pečiva pred pečením
  • Pečenie pečiva
  • Hodnotenie kvality pečiva
  • Expedícia pečiva