Menu
Your Cart

DIGI TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.

DIGI TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
DIGI TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-156-2

Nájdete aj v balíkoch:


Digitálna učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.

Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Gabriela Dubová

  • Mikroorganizmy v pekárskej výrobe
  • Kvasné procesy
  • Vedenie kvasov z mikrobiologického hľadiska
  • Suroviny na výrobu chleba
  • Výroba a vedenie ražných kvasov
  • Výroba a zrenie chlebového cesta
  • Technologické výpočty
  • Delenie a tvarovanie chlebového cesta
  • Pečenie chleba
  • Hodnotenie kvality chleba