ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť
Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
                    Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
- Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8091-649-7
 
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. 
Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.
| Ďalšie informácie | |
| Počet strán | 112 | 
| Formát | 205 x 265 | 
| Jazyk | slovenský | 
| Rok vydania | 2006 | 
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Stanovenie sacharidov, bielkovín
Stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov
Posudzovanie potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy
          