Menu
Your Cart

DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť

DIGITÁLNY

Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo, 2. časť.

DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť
DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 2. časť
DIGITÁLNY

Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo, 2. časť.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-259-0


Digitálna učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. 


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   



Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Alena Brandšteterová


Stanovenie sacharidov, bielkovín

Stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov

Posudzovanie potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy