Menu
Your Cart

DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť

DIGITÁLNY

Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.

DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
DIGITÁLNY

Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-255-2


Digitálna učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   




 

Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová


Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v laboratóriu

Odber a príprava vzoriek na analýzu

Senzorické hodnotenie

Stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a minerálnych látok