DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 1 POTRAVINÁRSKA VÝROBA
Digitálna učebnica analytickej chémie pre 1. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.

Digitálna učebnica analytickej chémie pre 1. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
- Dostupnosť: Na sklade
- ISBN: 978-80-8280-251-4
Pre pridanie produktu do košíka sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.
Digitálna učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne práce. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. V závere nechýbajú prílohy s tabuľkami.
Učebnica je určená žiakom prvého ročníka nadstavbového štúdia stredných priemyselných škôl potravinárskych, vhodná pre všetky odborné zamerania študijného odboru potravinárstvo.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.
UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
Ďalšie informácie | |
Formát | digitálna učebnica |
Jazyk | slovenský |
Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Čo je to analytická chémia?
Chemické rovnováhy – princípy a aplikácie
Inštrumentálna analýza