Menu
Your Cart

SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť

Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.

SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť

Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.

24,00€
Bez DPH: 21,82€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8091-128-7

 schv

Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8977:18-A2201

Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

  • Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
  • Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
  • Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
  • Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie
Počet strán 90
Formát A4
Jazyk slovenský

Autorka: Ing. Gabriela Sládečková

• Múka

• Hodnotenie kvality múky

• Skladovanie múky

• Kypriace prostriedky