SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.
                    SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
              
                            Učebnica pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR – 2. časť.
26,50€
                            Bez DPH: 25,24€
                          
                        - Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8091-807-1
 
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
- Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
 - Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
 - Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
 - Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
 
| Ďalšie informácie | |
| Počet strán | 90 | 
| Formát | 205 x 260 mm | 
| Jazyk | slovenský | 
Autorka: Ing. Gabriela Sládečková
• Múka
• Hodnotenie kvality múky
• Skladovanie múky
• Kypriace prostriedky
          