TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
                    TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
              
                            Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
26,50€
                            Bez DPH: 25,24€
                          
                        - Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8091-384-7
 
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
| Ďalšie informácie | |
| Počet strán | 136 | 
| Formát | A4 | 
| Jazyk | slovenský | 
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Jemné pečivo z lístkového cesta
 - Jemné pečivo z chemicky kypreného cesta
 - Jemné pečivo zo šľahaných hmôt
 - Ostatné pekárske výrobky
 - Pekárske náplne a polevy
 - Prevádzková kontrola
 - Skladovanie a expedícia
 - Výrobno-technická evidencia
 - Predaj pekárskych výrobkov
 
          