DIGI TECHNOLÓGIA 3 PEKÁR
                                
                                         DIGITÁLNY
                                    
                              
              
                            DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
                    DIGI TECHNOLÓGIA 3 PEKÁR
                            
                                
                                         DIGITÁLNY
                                    
                              
              
                            DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
26,50€
                            Bez DPH: 25,24€
                          
                        - Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8280-160-9
 
Pre pridanie produktu do košíka sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.

Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.

UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
| Ďalšie informácie | |
| Formát | digitálna učebnica | 
| Jazyk | slovenský | 
| Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice | 
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Jemné pečivo z lístkového cesta
 - Jemné pečivo z chemicky kypreného cesta
 - Jemné pečivo zo šľahaných hmôt
 - Ostatné pekárske výrobky
 - Pekárske náplne a polevy
 - Prevádzková kontrola
 - Skladovanie a expedícia
 - Výrobno-technická evidencia
 - Predaj pekárskych výrobkov
 
          