DIGI TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
                                
                                         DIGITÁLNY
                                    
                              
              
                            DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.
                    DIGI TECHNOLÓGIA 2 PEKÁR
                            
                                
                                         DIGITÁLNY
                                    
                              
              
                            DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.
26,50€
                            Bez DPH: 25,24€
                          
                        - Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8280-156-2
 
Pre pridanie produktu do košíka sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.

Digitálna učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov..
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.

UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
| Ďalšie informácie | |
| Formát | digitálna učebnica | 
| Jazyk | slovenský | 
| Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice | 
Autorka: Ing. Gabriela Dubová
- Mikroorganizmy v pekárskej výrobe
 - Kvasné procesy
 - Vedenie kvasov z mikrobiologického hľadiska
 - Suroviny na výrobu chleba
 - Výroba a vedenie ražných kvasov
 - Výroba a zrenie chlebového cesta
 - Technologické výpočty
 - Delenie a tvarovanie chlebového cesta
 - Pečenie chleba
 - Hodnotenie kvality chleba
 
          
