DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
                                
                                         DIGITÁLNY
                                    
                              
              
                            Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
                    DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
                            
                                
                                         DIGITÁLNY
                                    
                              
              
                            Digitálna učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
26,50€
                            Bez DPH: 25,24€
                          
                        - Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8280-255-2
 
Pre pridanie produktu do košíka sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.

Digitálna učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.

UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
| Ďalšie informácie | |
| Formát | digitálna učebnica | 
| Jazyk | slovenský | 
| Trvanie | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice | 
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v laboratóriu
Odber a príprava vzoriek na analýzu
Senzorické hodnotenie
Stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a minerálnych látok
          