DIGI ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 3. časť
Tretia časť digitálnej učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
                    Tretia časť digitálnej učebnice analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo.
- Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8280-263-7
 
Pre pridanie produktu do košíka sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.

Digitálna učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?
Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.

UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?
Prihláste sa do svojho účtu TU.
| Ďalšie informácie | |
| Formát | digitálna učebnica | 
| Jazyk | slovenský | 
| Rok vydania | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice | 
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva
Analytické hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov
          