Menu
Your Cart

DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 3 CUKRÁR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR a k tomu tlačená učebnica vo výhodnom balíku.

DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 3 CUKRÁR
DIGI A PRINT TECHNOLÓGIA 3 CUKRÁR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR a k tomu tlačená učebnica vo výhodnom balíku.

36,00€
Bez DPH: 30,00€
  • Dostupnosť: Na sklade



Balík obsahuje:


Kombinácia klasickej učebnice a interaktívneho digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces. 

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.

Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

   Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna + tlačená učebnica
Typ produktu RAABE DIGITAL + učebnica
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica

Autorka: Ing. Gabriela Sládečková

Ozdoby a príprava hmôt

Špeciálne výrobky

Kysnuté cesto

Reštauračné múčniky

Zmrzliny

Oblátky

Diétne cukrárske výrobky

Hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov

Balenie, skladovanie a preprava

polotovarov a výrobkov

Výrobno-technická evidencia