Menu
Your Cart

DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť

DIGITÁLNY

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 1. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
DIGI A PRINT ANALYTICKÁ CHÉMIA 2 POTRAVINÁRSKA VÝROBA - 1. časť
DIGITÁLNY

Interaktívny digitálny produkt a jeho tlačená podoba v jednom výhodnom balíku! Získajte ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník ŠO potravinárstvo – 1. časť a k tomu TLAČENÚ VERZIU UČEBNICE.

36,00€
Bez DPH: 30,00€
  • Dostupnosť: Na sklade



Balík obsahuje:

Kombinácia klasickej učebnice a digitálneho nástroja umožňuje učiť sa efektívnejšie, zábavnou formou. Významne uľahčuje vyučovací proces. 

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. 


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

  Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna + tlačená učebnica
Typ produktu RAABE DIGITAL + učebnica
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice + tlačená učebnica

Autorka: Ing. Alena Brandšteterová

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v laboratóriu

Odber a príprava vzoriek na analýzu

Senzorické hodnotenie

Stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a minerálnych látok