ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť
Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
                    ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť
              
                            Učebnica analytickej chémie pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo/potravinárska výroba.
26,50€
                            Bez DPH: 25,24€
                          
                        - Dostupnosť: Na sklade
 - ISBN: 978-80-8091-647-3
 
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
Okrem nadstavbového štúdia v stredných odborných školách so zameraním na potravinárstvo sú tieto učebnice vhodné aj pre všetky príbuzné odbory s vyučovaním analytickej alebo potravinárskej chémie.
| Ďalšie informácie | |
| Počet strán | 128 | 
| Formát | 205 x 265 | 
| Jazyk | slovenský | 
| Rok vydania | 2005 | 
Autorka: Ing. Alena Brandšteterová
Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v laboratóriu
Odber a príprava vzoriek na analýzu
Senzorické hodnotenie
Stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a minerálnych látok
          