Menu
Your Cart

DIGI TOVAROZNALECTVO 3 POTRAVINÁRSTVO

DIGITÁLNY

Digitálna učebnica pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo.

DIGI TOVAROZNALECTVO 3 POTRAVINÁRSTVO
DIGI TOVAROZNALECTVO 3 POTRAVINÁRSTVO
DIGITÁLNY

Digitálna učebnica pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-142-5


DIGITÁLNA UČEBNICA pre 3. ročník stredných odborných škôl študijného odboru potravinárstvo obsahovo zahŕňa tematické celky zamerané na potravinový tovar rastlinného pôvodu, rozpracované je rozdelenie tovaru so zameraním na potravinový tovar, jeho zloženie, úžitkové vlastnosti, kvalitu a jej hodnotenie. Ďalšie kapitoly poskytujú ucelené informácie o charakteristike druhoch, vlastnostiach a podmienkach skladovania jednotlivých komodít potravinového tovaru.

Digitálna učebnica vychádza z úspešného titulu v tlačenej podobe s rovnakým názvom, ktorý má odporúčaciu doložku MŠVVaŠ SR číslo č. 2019/10421:23-A1001 


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   



Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorky:

Ing. Gabriela Dubová

Ing. Gabriela Sládečková

Úvod do tovaroznalectvo

Cukor, med, škrob, kypriace prostriedky

Čokoláda a cukrovinky

Obilniny, mlynárske výrobky, strukoviny, olejniny

Pekárske a cukrárske výrobky

Alkoholické a nealkoholické nápoje

Pochutiny

Ovocie a zelenina