Menu
Your Cart

DIGI TECHNOLÓGIA 2 MÄSIAR

DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru MÄSIAR.

DIGI TECHNOLÓGIA 2 MÄSIAR
DIGI TECHNOLÓGIA 2 MÄSIAR
DIGITÁLNY

ROČNÝ PRÍSTUP do DIGITÁLNEJ UČEBNICE TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru MÄSIAR.

24,00€
Bez DPH: 20,00€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8280-405-1


Digitálna učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.


  KÚPILI STE SI UŽ TENTO DIGI TITUL?

  Postup, ako sa môžete zaregistrovať nájdete TU.


   UŽ STE SA REGISTROVALI A CHCETE SA PRIHLÁSIŤ?

    Prihláste sa do svojho účtu TU.   


Ďalšie informácie
Formát digitálna učebnica
Jazyk slovenský
Trvanie Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice

Autorka: Ing. Eva Hudeková

  • Jatočná výroba
  • Chladenie a mrazenie mäsa
  • Delenie mäsa jatočných zvierat
  • Predaj mäsa
  • Výroba lahôdkarských výrobkov
  • Mäsová výroba