Menu
Your Cart

SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR

Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.

SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR
SUROVINY pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR

Učebnica pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.

24,00€
Bez DPH: 21,82€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8091-380-9

schv.

Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2019/10421:21-A1001

Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné olejnaté semená, o ich použití a význame v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

  • Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
  • Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
  • Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
  • Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie
Počet strán 128
Formát A4
Jazyk slovenský

Autorka: Ing. Gabriela Sládečková

• Tuky

• Vajcia

• Ovocie

• Pochutiny

• Orechy a olejnaté semená