Menu
Your Cart

SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR

Učebnica pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.

SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR
SUROVINY pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR

Učebnica pre 2. ročník učebného odboru PEKÁR.

24,00€
Bez DPH: 21,82€
  • Dostupnosť: Na sklade
  • ISBN: 978-80-8091-377-9

Nájdete aj v balíkoch:

sch

Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2019/10421:19-A1001

Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

  • Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
  • Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
  • Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
  • Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Ďalšie informácie
Počet strán 120
Formát 205 x 260 mm
Jazyk slovenský

Autorka: Ing. Gabriela Sládečková

• Cukor a iné sladidlá

• Mlieko a mliečne výrobky

• Voda

• Soľ

• Zlepšujúce prípravky