TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO mäsiar

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO mäsiar

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.

20 € s DPH

22 € s DPH Zľava 2 €

ISBN: 978-80-8091-053-2

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

schv

Doložka MŠ SR č. CD-2007-16389/33274-1:093

Autor: E. Hudek
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 108
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 300

 

Mohlo by vás zaujímať:

  • TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO mäsiar

    Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar

    Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • STROJE A ZARIADENIA pre 1. ročník UO mäsiar

    Učebnica obsahuje základné odborné poznatky začlenené do siedmich na seba nadväzujúcich častí....

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.