TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar

Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.

20 € s DPH

22 € s DPH Zľava 2 €

ISBN: 80-8091-004-9

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

schv.

Doložka MŠ SR č. CD-2006-14295/30729-1:093

Autor: E. Hudek
Rok vydania: 2006
Jazyk: slovenský
Počet strán: 80
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 230

 

Mohlo by vás zaujímať:

  • TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO mäsiar

    Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO mäsiar

    Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov....

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • STROJE A ZARIADENIA pre 1. ročník UO mäsiar

    Učebnica obsahuje základné odborné poznatky začlenené do siedmich na seba nadväzujúcich častí....

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.