TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO mäsiar

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO mäsiar

Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.

20 € s DPH

22 € s DPH Zľava 2 €

ISBN: 80-89003-75-3

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

schv.

Doložka MŠ SR č. CD-2005-17490/21739-1:093

Autor: E. Hudek
Rok vydania: 2005
Jazyk: slovenský
Počet strán: 72
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 210

 

Mohlo by vás zaujímať:

  • TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar

    Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO mäsiar

    Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov....

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • STROJE A ZARIADENIA pre 1. ročník UO mäsiar

    Učebnica obsahuje základné odborné poznatky začlenené do siedmich na seba nadväzujúcich častí....

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.