TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár

Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.

20 € s DPH

22 € s DPH Zľava 2 €

ISBN: 978-80-8091-593-3

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

schv.

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2019/10421:15-A1001

Autor: A. Brandšteterová, D. Máziková, K. Gara
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 136
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 370

 

Mohlo by vás zaujímať:

  • TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO kuchár

    Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár

    Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál,...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.