TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO čašník, kuchár, hostinský

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO čašník, kuchár, hostinský

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

23 € s DPH

ISBN: 978-80-8091-597-1

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

Autor: Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola
Rok vydania: 2013
Jazyk: slovenský
Počet strán: 88
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 250

Doložka MŠ SR č. 2014-872/36597:78-100C

Mohlo by vás zaujímať:

  • TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO kuchár

    Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav...

    Dostupnosť: Skladom

    23 € s DPH

  • TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár

    Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny,...

    Dostupnosť: Skladom

    27,50 € s DPH

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.