TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO kuchár

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO kuchár

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.

20 € s DPH

22 € s DPH Zľava 2 €

ISBN: 978-80-8091-349-6

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

schv.

Doložka MŠ SR č. 2021/8985:9-A2201 do 31.08.2026

Autor: D. Máziková, K. Gara, J. Gogová
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 88
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 250

 

Mohlo by vás zaujímať:

  • TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár

    Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál,...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

  • TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár

    Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny,...

    Dostupnosť: Skladom

    20 € s DPH

    22 € s DPH Zľava 2 €

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.