Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2009
Jazyk: slovenský
Počet strán: 168
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 460
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-872/36571:73-100C
Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2009
Jazyk: slovenský
Počet strán: 168
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 460
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-872/36571:73-100C
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa...
24,20 € s DPH
Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a...
27,50 € s DPH
Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných,...
23 € s DPH
Učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský...
23 € s DPH
Učebnica prináša informácie o vlastnostiach, zložení, výrobe, skladovaní, ako aj o použití...
23 € s DPH
Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím...
23 € s DPH
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné...
27,50 € s DPH