Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 108
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 300
Doložka MŠ SR č. CD-2006-17475/40341-1:093
Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 108
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 300
Doložka MŠ SR č. CD-2006-17475/40341-1:093
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa...
Dostupnosť: Skladom
24,20 € s DPH
Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a...
Dostupnosť: Skladom
27,50 € s DPH
Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym...
Dostupnosť: Skladom
30,80 € s DPH
Učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský...
Dostupnosť: Skladom
23 € s DPH
Učebnica prináša informácie o vlastnostiach, zložení, výrobe, skladovaní, ako aj o použití...
Dostupnosť: Skladom
23 € s DPH
Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím...
Dostupnosť: Skladom
23 € s DPH
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné...
Dostupnosť: Skladom
27,50 € s DPH