TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 1. časť

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 1. časť

Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.

27,50 € s DPH

ISBN: 978-80-8091-550-6

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2006
Jazyk: slovenský
Počet strán: 96
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 260

Doložka MŠ SR č. 2021/8981:16-A2201

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.