TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.

24,20 € s DPH

ISBN: 978-80-8091-554-4

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2005
Jazyk: slovenský
Počet strán: 144
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 390

Doložka MŠ SR č. 2021/8987:9-A2201 do 31.08.2026

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.