TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO pekár

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO pekár

Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.

58,08 € s DPH

ISBN: 978-80-8091-382-3

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 128
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 300

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-18198/60756:4-100C

Mohlo by vás zaujímať:

  • SUROVINY pre 2. ročník UO pekár

    Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a...

    Dostupnosť: Skladom

    57,48 € s DPH

  • SUROVINY pre 3. ročník UO pekár

    Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné...

    Dostupnosť: Skladom

    55,66 € s DPH

  • TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO pekár, 2. časť

    VYPREDANÉ

    Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho...

    Dostupnosť: Skladom

    56,27 € s DPH

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info