TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO pekár, 2. časť

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO pekár, 2. časť

VYPREDANÉ

Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.

56,27 € s DPH

ISBN: 978-80-8091-114-0

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2008
Jazyk: slovenský
Počet strán: 84
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 230

Doložka MŠ SR č. 2021/9190:18-A2201 do 31.08.2026

Mohlo by vás zaujímať:

  • SUROVINY pre 2. ročník UO pekár

    Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a...

    Dostupnosť: Skladom

    57,48 € s DPH

  • SUROVINY pre 3. ročník UO pekár

    Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné...

    Dostupnosť: Skladom

    55,66 € s DPH

  • TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO pekár

    Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a...

    Dostupnosť: Skladom

    58,08 € s DPH

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.