Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2006
Jazyk: slovenský
Počet strán: 80
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 230
Doložka MŠ SR č. CD-2006-15392/36242-1:093
Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2006
Jazyk: slovenský
Počet strán: 80
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 230
Doložka MŠ SR č. CD-2006-15392/36242-1:093
Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a...
Dostupnosť: Na otázku
57,48 € s DPH
Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné...
Dostupnosť: Na otázku
55,66 € s DPH
VYPREDANÉ
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho...
Dostupnosť: Na otázku
56,27 € s DPH
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a...
Dostupnosť: Na otázku
58,08 € s DPH