Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2009
Jazyk: slovenský
Počet strán: 88
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 250
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-872/36601:80-100C
Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2009
Jazyk: slovenský
Počet strán: 88
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 250
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-872/36601:80-100C
Učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský...
Dostupnosť: Skladom
23 € s DPH
Učebnica prináša informácie o vlastnostiach, zložení, výrobe, skladovaní, ako aj o použití...
Dostupnosť: Skladom
23 € s DPH
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné...
Dostupnosť: Skladom
27,50 € s DPH
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa...
Dostupnosť: Skladom
24,20 € s DPH
Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a...
Dostupnosť: Skladom
27,50 € s DPH
Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných,...
Dostupnosť: Skladom
23 € s DPH
Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym...
Dostupnosť: Skladom
30,80 € s DPH