Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 96
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 260
Doložka MŠ SR č. CD-2005-13015/24602-20:093
Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 96
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 260
Doložka MŠ SR č. CD-2005-13015/24602-20:093
Učebnica prináša informácie o vlastnostiach, zložení, výrobe, skladovaní, ako aj o použití...
23 € s DPH
Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím...
23 € s DPH
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné...
27,50 € s DPH
VYPREDANÉ
Prostredníctvom učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej výroby, získajú prehľad o...
56,87 € s DPH
VYPREDANÉ
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho...
56,27 € s DPH
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a...
58,08 € s DPH