Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 128
Rozmer (mm): 205 x 260
Hmotnosť (g): 290
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-16709/57997:4-100C
Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 128
Rozmer (mm): 205 x 260
Hmotnosť (g): 290
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-16709/57997:4-100C
Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a...
57,48 € s DPH
VYPREDANÉ
Prostredníctvom učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej výroby, získajú prehľad o...
56,87 € s DPH
VYPREDANÉ
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho...
56,27 € s DPH
Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a...
58,08 € s DPH