SUROVINY pre 2. ročník UO pekár

SUROVINY pre 2. ročník UO pekár

Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

57,48 € s DPH

ISBN: 978-80-8091-377-9

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 120
Rozmer (mm): 205 x 260
Hmotnosť (g): 280

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-12196/46390:4-100C

Mohlo by vás zaujímať:

  • SUROVINY pre 3. ročník UO pekár

    Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné...

    Dostupnosť: Skladom

    55,66 € s DPH

  • TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO pekár, 2. časť

    VYPREDANÉ

    Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho...

    Dostupnosť: Skladom

    56,27 € s DPH

  • TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO pekár

    Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a...

    Dostupnosť: Skladom

    58,08 € s DPH

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.