ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

20 € s DPH

22 € s DPH Zľava 2 €

ISBN: 978-80-8091-661-9

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

schval.

Doložka MŠ SR č. 2021/9253:27-A2201 do 31.08.2026

Autor: A. Brandšteterová
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 188
Rozmer (mm): 205 x 265
Hmotnosť (g): 430

 

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.