ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

20 € s DPH

22 € s DPH Zľava 2 €

ISBN: 978-80-8091-647-3

Dostupnosť: Skladom

Kategória: Učebnice

schval.

Schvaľovacia doložka MŠ SR č. 2021/9253:23-A2201 do 31.08.2026

Autor: A. Brandšteterová
Rok vydania: 2005
Jazyk: slovenský
Počet strán: 128
Rozmer (mm): 205 x 265
Hmotnosť (g): 310

 

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info

Ministerské tituly

Ministerské tituly

Aktuálne informácie k príspevku na učebnice na školský rok 2021/2022 nájdete TU.