TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO mäsiar

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO mäsiar

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-053-2

Kategória: Učebnice

Autor: E. Hudek
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 108
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 300

Doložka MŠ SR č. CD-2007-16389/33274-1:093

Mohlo by vás zaujímať:

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info