TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár

Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-379-3

Kategória: Učebnice

Autor: A. Brandšteterová, D. Máziková, K. Gara
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 136
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 370

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-16718/56476:4-100C

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie